Bolle Solglasögon

 

FRI frakt - GRATIS rengöringskit!
 

Populära: Anaconda - Kids - Spiral

 

Tyvärr har vi inte hittat några produkter.

 

Om Bolle Solglasögon


Bolle är ett gammalt namn i segmentet eyewears och solglasögon tillverkare. Men det regler som fortfarande sover på den konkurrensutsatta marknaden. Bolle solglasögon är kända för sin förmåga att skydda dina ögon från extrema klimat som brännande sol eller byig vind. Bolle glasögon har ett stort kundkrets som sträcker sig från olympiska mästare för vanliga kontor goers. Inte bara Bolle är stolt över kvaliteten på sina produkter utan även den stilrena mönster som de har.

Bolle solglasögon är en unik blandning av stil och tekniska innovationer. De är skyddande öga redskap som är särskilt utformade för att skydda dina ögon från skadliga strålar från solen. Även om du reser till polerna där det finns en rädsla för imma, kan du bära dem. Den Bolle solglasögon är utrustade med dubbla linser som skyddar dig från imma som det finns termisk barriär mellan den inre och yttre linser. De kan ge dig cent procent skydd mot UVA / UVB-strålar. Dessutom dubbla polykarbonat lins i Bolle solglasögon ger en kristallklar syn.

Varumärket grundades 1888. Sedan dess har företaget utfört rad olika undersökningar för att tillverka den bästa i sin klass glasögon. Bolle har varit en innovatör inom området lins-teknik. Dessa linser är speciellt utformade för idrottare världen över. I P80 Plus Carbo Glas har hyllad av sina användare för att vara immun mot repor. Det ger också skydd mot imma. Flow Tech Avluftning är avsedd för skydd mot imma. Det optimerar också luftflöde över insidan av linsen. Den Bolle glasögon hjälper dig att klara upp under tuffa förhållanden.

Om du bär recept optiska linser och kan inte bära skyddsglasögon, då Bolle har utarbetat väg ut för dig. Du kan njuta av att bära snygga Bolle solglasögon. Detta har gjorts möjligt genom att montera recept optiska linsen bakom Bolle skyddsglasögon. Således Bolle får ett försprång framför andra glasögon tillverkare att kombinera stil och funktionalitet.

Bolle eyewears finns i en mjuk bär plånbok. Du kommer också att få en lins renare och en 2-års garanti. Det är sällsynt att en sådan garanti är kräver dessa glasögon överlever garantitiden med sin höga kvalitet enkelt.

Det finns en mängd olika Bolle solglasögon. Om du planerar att gå för vissa sportevenemang i vinter som skidåkning sedan köpa Bolle glasögon avsedda för detta. Ja, det Bolle Shark, Nebula och Monarch glasögon gjorda för detta ändamål. De har lyxiga extremt mjuk fleece ansikte skum för att göra dig bekväm i extrema klimat. Du kommer också att få en perfekt hjälm för all-round skydd.

Nova glasögon från Bolle är utrustade med bekväma dubbla lager fleece ansikte skum. Dessa glasögon är speciellt konstruerade för förare och finns i olika färger och former. De är också utrustade med hjälmar.

För extrema sporter har Bolle Boost Unga skyddsglasögon. Dessa mångsidiga eyewears som finns i olika färger och former. De är speciellt utformade för små ansikten och kan bäras med hjälmar för extra säkerhet.