Sök efter solglasögon
Filtrera på Pris

Oakley Solglasögon

 

FRI frakt - GRATIS rengöringskit!
 

Tyvärr har vi inte hittat några produkter.

 

Om Oakley Solglasögon


Även om det finns många ledande designer solglasögon varumärken har Oakley visat sig gång på gång genom att ständigt tänja på gränserna när det gäller stil och innovation. Ständig forskning inom optisk teknik har gjort det möjligt för varumärket att utveckla både linser och ramar som ger oöverträffade nivåer av ögonskydd. Oakley solglasögon ger kristallklar vision och noll distorsion samt vara utmärkt formade. Utformningen av Oakley ramar bidra till att dessa solglasögon är exceptionellt bekväma, och väl passande. Det är inte konstigt att de ofta varumärket i valet för professionella idrottare.

Naturligtvis är det inte bara idrottare som uppskattar Oakley solglasögon. Alla som känner sina solglasögon förstår vad Oakley har lett till bordet när det gäller stil och design. Den Oakley varumärke är en trendsättare i solglasögon branschen och äga ett par Oakley är innebär att få tag på den senaste solglasögon tekniken.

Oakley solglasögon är omedelbart igenkännlig på grund av bokstaven "O" emblazoned på armar av många Oakley modeller. Signaturen varumärke som symbol för den Oakley bolaget skiljer den från andra designer solglasögon märken som finns idag. Andra funktioner som sätter Oakley från mängden är deras Unobtanium örat grepp för att förhindra halkning och High Optik Definition (HDO) som ger klarhet och samtidigt skydda ögat. Denna banbrytande teknik ger omkring 99% optimerad polarisering och Oakley linser är tillverkade av PLUTONITE som ger optimalt skydd mot både skadliga UV-strålar och ljusa bländning.

I år finns det en uppsjö av bra Oakley solglasögon att välja mellan. Modeller som Oakley solglasögon Split Jacket, Oakley Minute 2,0 solglasögon, och Oakley Flak solglasögon Jacket är perfekt utformad för både sport och vardagen. Andra modeller som den berömda Oakley Gascan och Oakley Fuel Cell, överbrygga klyftan mellan prestanda och stil. Vad du än smak, det finns många alternativ för att hålla dig ser elegant och samtidigt skydda dina ögon på samma gång. Varför inte välja dina solglasögon från den begränsade och specialutgåva intervall, eller sport specifika intervall.

Välj från Oakley solglasögon liksom många andra solglasögon designmärken från vår webbplats.