Sök efter solglasögon
Filtrera på Pris

Ray Ban Wayfarer Solglasögon

 

FRI frakt - GRATIS rengöringskit!
 

Tyvärr har vi inte hittat några produkter.

 

Om Ray Ban Wayfarer Solglasögon


När gäller shopping eller köpa solglasögon, de flesta individer föredrar att plocka ut Solglasögon Ray Ban. Från serien av flygare stilar, en annan stil som fick bestående popularitet är det Ray Ban Wayfarer solglasögon. Med sin utmärkta design, kvalitet och värde, älskar alla Ray Ban solglasögon Wayfarer.

Wayfarer solglasögon var först tillverkade i 1952 som ger Ray Ban en innovativ avbrott från den klassiska metallen stil till en ny stil med hjälp av acetat och plast teknik. Raymond Stegeman kunde slå samman klassisk design och mid-talsstil uppfostra ett klassiskt retro solglasögon style-Ray Ban Wayfarer solglasögon.

Ray Ban Wayfarer solglasögon öka sin popularitet från 1950-talet till 1960-talet men blev impopulär på 1970-talet. Eftersom det tar flera väckelser, visar det sig vara en av Ray Ban mest favorit stilar fram till idag. Wayfarers hade använts av flera kända Hollywood-kändisar och var även med i vissa populära filmer som Tom Cruise "Risky Business", "Miami Vice", "Par i brott" och "The Breakfast Club". Det tar också en stor revolution från att ändra acetat ramar till lättare injiceras plast som gör det lätt och bekväm att bära. Formen ändrades också lite mindre och kantiga att ge perfekt syn. Vandrare har också förstärkt med fina färger som gör det mer attraktivt och vågade med moderna accenter.

Sedan dess har flera glasögon märken som Oakley och Juicy Couture tillverkar solglasögon inspirerade av Ray Ban Wayfarer solglasögon. Dessa märken är också kända för sin goda stil och högsta solglasögon kvalitet. Omvänt, Ray Ban är den ursprungliga tillverkaren av Wayfarers, föredrar människor att välja varumärket. Det är ingen tvekan om att Ray Ban fick det bästa stil och kvalitet till ett mycket rimligt pris. Vem som helst kan välja flera Wayfarer stil på Vizio Optic-en av de mest framstående leverantör av glasögon och solglasögon som alla alltid kan lita på.