Smith Solglasögon

 

FRI frakt - GRATIS rengöringskit!
 

Populära: Serpico

 

Tyvärr har vi inte hittat några produkter.

 

Om Smith Solglasögon


Smith solglasögon har varit pionjär i både mode och funktion i över fyrtio år. Flera faktorer har spelat sina roller i att Smith Solglasögon som favoriter till professionella idrottsmän och vanliga människor. Men de mest inflytelserika är den teknik och material. Det finns flera tekniker och material som stöder dessa aspekter av Smith Solglasögon, inklusive hållbarhet, visuell störning minskning, optisk klarhet och lätt.

Den ofta tas teknik polarisation används för bländskydd. Den polariserade linser av Smith Solglasögon har horisontella Bländningsreduktion (HGR) filter som kan filtrera bort 99% av reflekterat bländning. Som ett resultat kommer din syn slipas och ögontrötthet lättat. Sport Avsmalnande Lens Technology används för att göra Smith Solglasögon sjal runt ögonen vilket i sin tur kommer att minska visuella störningar. Genom att smalna av linsen mot den yttre kanten, kan denna teknik rätta visuell störning och även ta med den till noll. Smith Solglasögon linser att använda sig av kolsyra, materialet med hållbara, splitterresistent och ovanligt lätt. För att uppnå lätt, Smith Solglasögon använder också Techlite. Techtile linser är slipade och kemiskt behandlade för slagtålighet samt gör Smith Solglasögon betydligt lättare än vanliga solglasögon. Den hydrofila Megol avluftning teknik garanterar din Smith solglasögon hålla sig borta från imma. Materialet i Grilamid ingår i ramen för Smith Solglasögon som kommer att bibehålla sin form under hög temperatur.

Alla dessa tekniker och avancerade material Smith Solglasögon ger riktigt bra Vision Care, vilket gör den populär genom åren.