Tom Ford Solglasögon

 

FRI frakt - GRATIS rengöringskit!
 

Populära: Ace - Charles - Jennifer - Miranda - Nikita - Whitney

 

Tyvärr har vi inte hittat några produkter.

 

Om Tom Ford Solglasögon


Tom Ford har blivit en av modebranschens största ikoner, och hans linje solglasögon är ett bevis på yrkesskicklighet till denna mycket välförtjänt status. Tom Ford solglasögon är ett perfekt äktenskap av klassiska chic med modern design och funktionalitet. Inspirerad av klassiska solglasögon stilar, Tom Ford linjen flyttar solglasögon ett steg vidare i utvecklingen av mode solglasögon genom att vara både elegant och slingrande. Denna slingrande elegans har inte gått obemärkt förbi Hollywood.

För 2008 James Bond-filmen Quantum of Solace, arbetade Tom Ford med kostymdesigner Louise Frogley att ge skräddarsydda kläder till Bond-skådespelaren Daniel Craig. Klä en älskad filmisk karaktär känd för sin känsla av raffinerade stil är en lång ordning, och Tom Ford utförs perfekt. Detta inkluderade en exklusiv linje av Tom Ford FT0108 "James Bond" solglasögon.

Utanför skärmen har många aktörer setts sport Tom Ford solglasögon, som Brad Pitt, Angelina Jolie, Gwen Stefani och Kirsten Dunst för att nämna några. Men värdet av Tom Ford solglasögon är inte bara en estetisk ett. Tom Ford solglasögon är vackert utformad av de finaste material inklusive Zeiss-objektiv vilket gör dem önskvärt inte bara för deras utseende, men för sin funktionalitet och tillförlitlighet också.

Tom Ford Line erbjuder många stilar som passar nästan alla känslighet. Från 60-talet påverkade Tom Ford FT0045 Jack The Aviator stil Tom Ford FT0103 Hunter, det finns ett par Tom Ford solglasögon för att passa någons känsla för stil.

Tom Fords design smak och kompetens har varit väl finslipat under många år i de högsta nivåerna av modedesign. Som tidigare Creative Director på Gucci han var ansvarig för designen av alla produktlinjer, reklam och butiksdesign. Hans ansträngningar och öga för design förde företagets försäljning upp från $ 250 miljoner dollar år 1994 upp till $ 3 miljarder 2004 (TomFord.com) Han skildes så småningom sätt med Gucci att lansera sin egen linje av Tom Ford märkesvaror glasögon.

Tom Ford designer solglasögon är nu älskad av Hollywood-eliten och kändisar överallt för sin unika blandning av stil och klassiska influenser. Men kändisar är inte bara människor som kan dra nytta av Tom Ford raden av mode solglasögon. Priserna är inte utom räckhåll för en vanlig människa på dessa high-end solglasögon. Eftersom Tom Ford solglasögon är mer än bara utseende - de är väl utformad funktionalitet - de kan ses som en investering.